Home / SPORT / Prognoza Ekrana nakon pobjede nad Kiprom

Prognoza Ekrana nakon pobjede nad Kiprom

Nakon što je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila sa 2:0 reprezentaciju Kipra u Zenici, Ekran se usuđuje prognozirati: naša reprezentacija ovakvom igrom neće otići na svjetsko prvenstvo! Ono što su fudbaleri naše reprezentacije pokazali, ispod nivoa je jedne ozbiljne reprezentacije.

Pobjedili su naši reprezentativci Kipar, ali ko su reprezenativci Kipra. Slobodno se može reći amateri u odnosu na “zvijezde BiH fudbala“. Nezalaganje, nezainteresovanost, bezidejnost … sve to je karakterisalo igru naše reprezentacije. Zato smo sigurni da sa ovakvom igrom ne idemo na svjetsko prvenstvo. Ostaje samo pitanje: može li reprezentacija BiH bolje? Sa ovakvim stručnim štabom i uslovma koji vladaju u reprezentaciji možemo reći – ne može!

Mislimo da nije potrebno posebno obrazlagati ovakav stav. Bilo je dovoljno pogledati utakmicu. A onaj ko je gledao i utakmicu sa Belgijom, ozbiljnom selekcijom, i ne treba obrazloženja ako se imalo razumije u fudbal. Zato već sada recimo zbogom svjetskom prvenstvu 2018.

 

About Ekran

Check Also

600_1478099414mirvad_kuric

Glumac u ulozi ministra se oglasio

Mirvad Kurić, Radončićev kućni glumac se oglasio u povodu smjene Marijele Margete-Hašimbegović. Bolje bi bilo …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by keepvid themefull earn money