Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Žurnal: SDP vrhuška u blatu kriminala

Žurnal: SDP vrhuška u blatu kriminala

Najbolji bh portal Žurnal objavio je pojedinosti vezane za kriminal u koji su upetljani članovi vrha SDP BiH. Istraživački rad novinara Žurnala, dao je zaista činjenice koje nedvosmisleno pokazuju da je ova stranka, odnosno njen vrh, u potpunosti u raljama kriminala. Iz svega toga proističu određeni politički zaključci.
Može li SDP BiH voditi autonomnu politiku u odnosu na SDA ako je vrh ove stranke duboko ogrezao u kriminalu? Naš portal je već najavio koaliciju SDP i SDA, koja je iznuđena željom vrha SDP da se ne nađe iza rešetaka. Razlozi takve želje i straha vrhuške, sada su izneseni u pisanju portala Žurnal.
Odavno je već jasno da SDP nije nikakva opozicija i da se njihovo “opozicionarenje” svodi na puko manjinsko glasanje i apstiniranje od bilo kakvog činjenja u cilju stvaranja promjena. Sada postaje jasno i zašto.
Očigledno je izlazak u RS i stvaranje stranke u Banja Luci, koje je samo po sebi više nego pozitivno, bilo motivirano podrškom Dodiku i SNSD kao budućem koalicionom partneru SDA. Kandidatura SDPovog kandidata za člana Predsjedništva BiH iz RS, svima je to jasno, podrška je Dodiku kao kandidatu na narednim izborima. Sve to SDP čini sa ciljem ugađanja SDA, koja vrh stranke, prema više informacija, drži zarobljenim u mreži kriminala. Zato nema sumnje da će glasovi za SDP biti ujedno i glasovi za SDA i SNSD!

About Ekran

Check Also

sudjenje_memic_muriz_rsa17

Ljubo i Bekrija Seferović slobodni – Muriz Memić: Dalida Burzić je kriminalac

Kantonalni sud u Sarajevu donio je presudu u predmetu stradanja Dženana Memića : Ljubo i …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by keepvid themefull earn money