Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Zvizdić šampion nesposobnosti

Zvizdić šampion nesposobnosti

Denis Zvizdić je zaista šampion nesposobnosti. Skoro sve što je predsjednik VM najavljivao i obećavao, nije se ispunilo. Ispunile su se jedino akcize! Dakle, jedino ono što će štetiti građanima. Podsjetimo se.
Zvizdić je bezbroj puta najavljivao razvojne projekte, sredstva za te projekte, investicije stranih investitora … Ništa od toga nismo vidjeli. Vidjeli smo samo nova zaduživanja.
Obećavao je Zvizdić “evropski put”, vidjeli smo samo put korupcije i političkog kriminala. Novac koji je stizao kroz razna zaduženja građani ne znaju gdje je. Niti metra autoputa Zvizdićeva vlast nije napravila, ali je uredno ubirala sve namete od građana, koji su trebali doprinositi gradnji cesta.
Zvizdić je obećavao stabilizaciju odnosa u BiH, a dobili smo – paravojne formacije. Uzalud Dragan Mektić upozorava na naoružavanje kriminalaca i raznih sumnjivih likova, Zvizdiću je važno da ubire pare od kredita. Koliko je SDA uopće stalo do države, vidi se po tome kako nonšalantno zadužuju i ekonomski obaraju tu državu.
Još na samom početku mandata, određeni krugovi iz SDA su upozoravali da Zvizdić nije u stanju biti na čelu bilo čega, “ako mu neko ne dadne milijarde”. Sam ih nije u stanju stvoriti. Na kraju njegovog mandata vidimo da je to tako. BiH je zaduženija nego ikada i ima budućnosti manje nego ikada. Za to, između ostalih, golemu odgovornost bez sumnje ima Denis Zvizdić. Isti onaj Denis Zvizdić koji se sada sprema za kandidaturu za člana Predsjedništva BiH.

About Ekran

Check Also

covic(35)

Pavičić vratio počasni doktorat zbog Čovića

Da je i Sveučilište u Zagrebu podleglo politici i oboljelo od virusa neznanja, najbolje govori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by keepvid themefull earn money