Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Vlaisavljevići trče počasni krug

Vlaisavljevići trče počasni krug

Nakon što je naš portal raskrinkao nedostojni način na koji su Sanja i Ugo Vlaisavljević pokušali oblatiti nekolicinu profesora Filozofskog fakulteta, ovaj bračni par je dokazao da se zločinci obavezno vraćaju na mjesto zločina. Naime, pojavilo se novo pismo famznog “Topalovića” iz Pariza. Ne bismo se dalje bavili ovim nečuvenim primjerom podmuklog primitivizma, da se Topalovići u novom obraćanju ne pozivaju na naš portal.
Vrlo priglup način sakrivanja iza medija koji kritički pišu o pojavama u našem društvu, u suštini je bio pokušaj Vlaisavljevića/Topalovića da daju legitimitet svojim pisanijama i sakriju “tragove zločina”. Ali, “nije majka kudila Muju što se kockao, nego što se vadio”. Dokaz da su Vlaisavljevići pokušali da se perfidno sakriju iza pisanja Ekrana, Žurnala i Klix-a, nedvosmisleno su ponudili oni sami. Oni su temom odabranom za pisanje, dokazali da iza optužujućeg pisma ne stoji nikakav “Topalović”, nego Ugo i Sanja Vlaisavljević. Pokazatelj je vrlo jasan!
Svaki objektivan pristup zasnovan na pisanju našeg portala ne bi mogao bilo šta reći, a da ne spomene najveći skandal u povijesti visokog obrazovanja u BiH – udoktoravanje Sanje Vlaisavljević. Ali Topalovići, upravo suprotno, spominju sve i svašta što nema na portalima koje navode, samo ne spominju sramnu epizodu udoktoravanja meganeznalice i multiplagijatorice Sanje Vlaisavljević. Dakle, naš portal je pisao i pisat će kritički o dešavanjima u našem društvu. Ali, nećemo ostati nijemi na pokušaje manipuliranja informacijama koje smo objavili, koje se u konkretnom slučaju iznose isključivo sa ciljem nanošenja štete trećim licima, a ne informiranja javnosti.
Jednako priglupo iznošenje laži od strane Sanje Vlaisavljević da iza portala Ekran stoj jedna osoba, nećemo komentirati. Smatramo da se radi o patološkoj vezanosti za pojedine osobe iz javnog života, koju bizarna direktorica i doktorica neznanja očigledno ne može prevazići.

About Ekran

Check Also

pehar

„Vlaisavljevići“:o skandalu koji to nije, na sveučilištu kojega nema, u državii etničkim zajednicama kao privatnim dobrima

 Objavljujemo autorski tekst doktora Dražena Pehara koji predstavlja analizu javnog djelovanja bračnog para Vlaisavljević i …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by keepvid themefull earn money