Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Profašistički portal Poskok u odbrani nasilnika i falsifikatora Uge Vlaisavljevića

Profašistički portal Poskok u odbrani nasilnika i falsifikatora Uge Vlaisavljevića

Nakon što je, napokon, na vidjelo izašlo da je Ugo Vlaisavljević već godinama jedan od generatora loših odnosa na Filozofskom fakultetu i permanentni rušitelj ugleda ove institucije, kao njegovi zaštitnici od zakonski južnih mjera, pojavili su se nepismenjakovići sa portala Poskok. Ovaj portal je, inače, poznat kao mediji koji zastupa profašističke stavove, što je u slučaju Vlaisavljevića i dokazao.
Prije svega Poskok to dokazuje bestijalnim lažima o tome da je ugledni profesor Samir Arnautović “presuđeni plagijator”. Takva laž je, očigledno, sračunata na nanošenje štete Arnautoviću, ali i širenja laži o onima koji se istinski suprotstavljaju fašisoidnim idejama na UNSA. Poskok, očigledno, lansirajući jednu laž, želi prikriti istnu o tome da je Ugo Vlaisavljević, inače kolumnista ovog morbidnog portala, nasilnik i falsifikator, o čijem narušenom psihičkom zdravlju kruže ozbiljne informacije.
Poskok očito Vlaisavljevića brani zbog njegovih fašisoidnih teza o pravu naroda koje isključuje pravo građana. Zato ovom portalu smeta sve što je građansko. A ponajviše smetaju profesori građanske orijentacije!
Ugo Vlaisavljević je u Sarajevu poznat po svojim turbo-znanstvenim tezama, o kojim je naš portal već pisao. Pored toga, on je poznat i po nasilnom ponašanju i iznošenju brojnih neistina protiv kolega, prije svih Samira Arnautovića. Kao takav, on je omiljeni intelektualac antiintelektualnog Poskoka. Ali, ne samo Poskoka, nego i drugih medija i pojedinaca kojima civilizacijske vrijednosti u BiH smetaju.
Uostalom, nije li dokaz tome činjenica da je vlasnik Poskoka, haman-diplomata Ivan Šušnjar u dva navrata, zbog svojih anticivilizacijskih stavova, ostao uskraćen za diplomatske agremane? Nije li time sve rečeno o Poskoku? I nije li time sve rečeno o Draganu Čoviću, čiji je najglasniji zvučnik i zagovornik trećeg entiteta upravo Ugo Vlaisavljević? Braniti Vlaisavljevićevo nasilje na FF i njegovo stalno iznošenje neistina o kolegama i instituciji na kojoj radi, ne samo da je danas neukusno, nego i protivno civilizacijskim normama ponašanja.

About Ekran

Check Also

pehar

„Vlaisavljevići“:o skandalu koji to nije, na sveučilištu kojega nema, u državii etničkim zajednicama kao privatnim dobrima

 Objavljujemo autorski tekst doktora Dražena Pehara koji predstavlja analizu javnog djelovanja bračnog para Vlaisavljević i …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered by keepvid themefull earn money