Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Zašto Adnan Terzić ne odgovara za svoja nedjela?!

Zašto Adnan Terzić ne odgovara za svoja nedjela?!

Dani prolaze, proteći će i mjeseci sasvim sigurno, a Adnan Terzić ne odgovara za nedjela koja je počinio u JP Autoceste FBiH. Kako je moguće da neko ko je višemilionsku investiciju, probijanje tunela Hranjen, do kraja upropastio, potrošivši milione i milione na posao koji nije ni blizu završetka, još uvijek nije uhapšen? Kako je moguće da neko ko je očigledno zapošljavao bez osnova i trošio državni novac na vlastite prohtjeve, još uvijek nije uhapšen, kada se zna da su brojni ugledni građani BiH hapšeni za nedokazanu i, kako se kasnije pokazalo, nepostojeću krivicu!
Moguće je jer je Terzić kadar SBB, stranke koja ima podršku beogradskih političkih centara moći i paraobavještajnih mreža u BiH. Slučaj Terzić je samo najočigledniji primjer kako kadrovi SBB upropaštavaju BiH, uništavajući novac, projekte i budućnost građana države. Terzić nije uhapšen zato jer ga štite jaki politički centri moći i paraobavještajne mreže, kojim je prekriveno kompletno pravosuđe. Očigledan kriminal tako je bez hapšenja, a u BiH se izgleda hapse jedino sitni lopovi i žrtve montiranih sudsko-tužilačkih procesa. Adnan Terzić je višefunkcionalni dokaz nefunkcioniranja države!

About Ekran

Check Also

plenkovic-macron-milanovic-1068x601

Macronova javna trgovina utjecajem!

Posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona Hrvatskoj bila je tako očigledna manifestacija “trgovine utjecajem“, da je …

Powered by keepvid themefull earn money