Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Damir Marjanović sve pliće i providnije laže!

Damir Marjanović sve pliće i providnije laže!

Damir Marjanović se pohvalio da je on zaslužan za nešto što su svi, baš svi podržavali! Naime, cirkuski znanstvenik se pohvalio da je zaslužan za odobravanje mogućnosti uspješnim studentima da mijenjaju status i prelaze iz statusa samofinansirajućeg u status redovnog studenta! Istina je da su na većini fakulteta studenti to i do sada mogli, bez lažne podrške Damira Marjanovića, uz pisanje molbe i dobre rezultate u studiju! Marjanović je tako sebi pripisao nešto što su svi podržavali, za šta su svi bili i što je i do sada, bez političkih upliva, bilo primjenjivano.
Treba razumjeti sirotog znanstvenog cirkusanta! On je izgubio podršku građana, razotkriven je kao subevrzivni političar, djelatnik “ureda Miroslav Tuđman“ sa poslom u Sarajevu i paragenetičar koji svakodnevno građanima kao “svoje znanje“ iznosi ono što svi mogu pročitati na portalima i čuti i vidjeti na televizijama. Sada mu je preostalo samo još lažima da skreće pozornost onih koji još nisu shvatili o čemu se radi. Mora se konstatirati da su njegove laži iz dana u dan pliće, jadnije i providnije. U narednim danima ćemo otkriti kako je Damir Marjanović, u opsesivnoj mržnji prema onima koji su ga zaustavili u njegovoj namjeri, uspio da se uplete čak i u tuđe laži! Ali cirkuski znanstvenik, paragenetičar čijoj su moći ravne jedino “visočke piramide“ može sve, pa i zaplesti se u tuđe laži, kad mu ponestane njegovih!

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …