Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Grlić-Radman baljezga kao grlica!

Grlić-Radman baljezga kao grlica!

Gordan Grlić-Radman, hrvatski ekstremista i ministar spoljnih poslova, u kontinuitetu se već dugo vremena ističe izrazito glupim izjavama. Nije to propustio učiniti ni nakon Bledskog foruma. Grlić Radman rekao je gostujući u programu Hrvatskoga radija u emisiji ‘A sada vlada’ izbaljezgao: “Što se tiče izjave Komšića, ja sam bio na Bledskom forumu i nisam mogao vjerovati kada sam čuo da govori da je konstitutivnost uvezena iz SSSR-a, odnosno da ju je Tito uvezao. Ono što me jako začuđuje i što ne mogu vjerovati je kako gospodinu Komšiću nije neugodno da se predstavlja kao predstavnik hrvatskog naroda, a da uopće nije izabran glasovima hrvatskog naroda, nego bošnjačkog naroda. Uostalom, ako je protiv konstitutivnosti, onda bi vjerojatno već sada trebao dati ostavku”, istaknuo je hrvatski šef diplomacije, baveći se našom zemljom, umjesto hrvatskom diplomacijom. Očigledno “spoljnopolitička grlica“ Hrvatske ne shvata da “predstavnik iz reda hrvatskog naroda“ nije isto što i “predstavnik hrvatskog naroda“! To naprosto nije isto jer narodi nisu izborne jedinice, kao što bi grlica o kojoj je riječ željela da predstavi.
Današnja vlast u Hrvatskoj je nesumnjivo ekstremna nacionalistička vlast, koja slijedi politiku Franje Tuđmana, koja se u BiH pokazala zločinačkom. U toj i takvoj politici Grlić-Radman je gluplji dio, što je dokazao i izjavom o Komšiću, o kojem se, da budemo do kraja jasni, nema baš puno toga dobrog za reči! Ipak, u usporedbi sa “spoljnopolitičkom grlicom“ Hrvatske, Komšić ispadne genije.

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …