Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Sattler treba biti procesuiran i protjeran iz BiH!

Sattler treba biti procesuiran i protjeran iz BiH!

Johann Sattler najnovijom izjavom da se Dodikovo antidržavno djelovanje može “posmatrati i kao pokušaj Dodika da ‘pritjera drugu stranu, Bošnjake, za pregovarački sto'”, nakon otkrivanja njegovog otvorenog antidržavnog djelovanja, definitivno pokazuje neciviliziranu razinu drskosti. On očigledno amnestira Dodika i koristi nesposobnost i strah bh političara da nastavlja djelovati u pravcu podrške antidržavnim djelovanjima u BiH.
Koliko god to neko osporavao kao nediplomatski, “skandalozan“ ili kakav sve već ne potez, jedini patriotski i legalistički čin svakog bh političara jeste odbiti bilo kakav razgovor sa Sattlerom i od institucija BiH tražiti njegovo procesuiranje zbog narušavanja ustavnog poretka, a potom, ukoliko ovaj ruski agent nema odgovornosti, protjerivanje iz BiH! To je jedini način da se odbrani integritet BiH od nasrtaja evropskih desničara i njihovih anticivilizacijskih pokušaja uništavanja naše države. Sve drugo je ili pristajanje na ponižavanje zbog osobnih razloga pojedinaca iz bh politike, ili pristajanje na etničku podjelu zemlje i uništavanje državnosti BiH.

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …