Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Nove laži Bakira Izetbegovića!

Nove laži Bakira Izetbegovića!

Sjećate li se obećanja o 100 000 zaposlenih koja je Bakir Izetbegović dao pred izbore 2014. godine? Od tih obećanja ne samo da nije bilo ništa, nego je njegova SDA više radnika  u posljednje dvije godine otpustila, nego što ih je zaposleno. Očigledno, pošto su takva “obećanja“ zaboravljena i nisu kažnjena od strane građana, vrijeme dolazi za nove lažne slike BiH koje nudi trenutno najuspješniji bh političar.

Izetbegović kaže da će za četiri ili pet godina biti završen koridor PC, a da će naredne godine BiH biti najveće gradilište u Evropi! Znači, Izetbegović obećava da će za nekoliko godina SDA uraditi sve što nije uradila za proteklih 20 i više godina i da će uz to još i promijeniti sliku naše zemlje u pozitivnom smislu! Ko mu vjeruje i ko mu uopće može vjerovati?! Mi vjerujemo niko i niko!

Jer ono što je SDA uradila za protekle dvije godine čista je laž! Kada slušate Zvizdića, Novalića, a posebno njihovog šefa Baketa, ne možete da vjerujete da živite u zemlji u kojoj je više gladnih nego sitih i u kojoj je budućnost mladih ljudi takva da je oni svakodnevno napuštaju. SDA umjesto da gradi i proizvodi radna mjesta, svim snagama se bacila na proizvodnju laži! Zato i ne treba sumnjati da je Baketova priča o gradnji cesta u BiH najobićnija redizborna laž, jer upravo njegova SDA zaustavlja tu gradnju svih ovih godina, upravo njegova SDA i on ne žele da se BiH poveže sa evropskim zemljama i upravo SDA i njemu odgovara mrak u koje se sada nalazimo i koji oni nastoje učiniti još crnjim.

 

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *