Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Lars Wigemark je je slika i prilika nesposobne i birokratizirane BiH

Lars Wigemark je je slika i prilika nesposobne i birokratizirane BiH

Najnovija izjava skandaloznog Larsa Wigemarka, u kojoj isti podržava Dragana Čovića i Milorada Dodika i postiče formiranje vlasti uz odustajanje od NATO puta BiH, samo je potvrda pisanja portala Ekran.ba. Nedavno smo objavili tekst u kojem govorimo o tome da je pogrešnom politikom EU doprinijela sadašnjem stanju u našoj zemlji.
Evropski birokrate četvrtog ranga, poput Wigemarka, godinama su popuštali ili direktno udovoljavali ruskim interesima i organizacijama i pojedincima koji su proruski orijentirani. Ogromna sredstva su potrošena na promašene projekte i pogrešne ljude. Ekran.ba je navodio primjere skaradnih feminističkih studija, projekata antikorupcijske borbe, reforme pravosuđa i obrazovanja, razvoja javnog mnijenja … Od svega toga danas imamo – Milana Tegeltiju i slične likove.
Lars Wigemark je očigledno lik iz ergele nesposobnih EU birokrata, koji su uz sve možda i korumpirani, sudeći prema onome što izjavljuju i što podržavaju. Zato je krajnje vrijeme da se ovakvim besprizornim birokratama da otkaz u BiH i konačno počne shvatati da oni samo idu na ruku onima koji BiH guraju u pravcu Rusije.

About Ekran

Check Also

Fadil-Novalić

Ni nakon mjesec dana od afere raspiratori niko nije uhapšen za očigledan kriminal

Mjesec dana od izbijanja “afere respiratori“ niko nije osumnjičen za kriminal u očiglednoj pljački budžetskog …

Powered by keepvid themefull earn money