Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Naša stranka se rješava balasta Damira Marjanovića

Naša stranka se rješava balasta Damira Marjanovića

Desilo se upravo ono što je Ekran.ba predvidio: Damir Marjanović, nakon što nije uspio raspoloviti NS,podnio je ostavku na mjesto člana Predsjedništva. Nema sumnje da će ova ostavka samo ojačati NS, a vrlo vjerovatno i doprinijeti približavanju inrelektualaca ovoj političkoj organizaciji.
Damir Marjanović je poznat kao osoba veoma bliska određenim desnim frakcijama HDZ Hrvatske, ali i veoma poželjan partner za neke bošnjačke ekstremističke političke krugove. Poznat je po tome što do sada niti jedan svoj politički angažman nije uspješno završio, ali je veoma obilno naplatio. Marjanović je upamćen i po ekstremnim primanjima za 2018. godinu i još ekstremnijem bezobrazluku i smjelosti da, uz primanja od oko 20 000 km mjesečno, javno govori o socijalnom stanju i poteškoćama građana.
Za poznavatelje političkih prilika nikada nije bilo upitno da je Marjanović došao sa nastojanjem da napravi raskol u NS. Očigledno, nije uspio u tome. Predsjednik NS Predrag Kojović stoga zaslužuje sve čestitke! Nakon štete koju je do sada nanio NS, praktično harajući u oblasti visokog obrazovanja, za ovu političku organizaciju bi najbolje bilo da se Marjanovića u potpunosti riješi i izbaci iz članstva. Takav potez NS bi ovoj stranci sigurno donio naklonost onih koji su prema njoj imali zadršku upravo zbog Marjanovića.

About Ekran

Check Also

forto

Bezgranična nesposobnost Fortine vlade: obustavljeno revakcinisanje!

Revakcinisanja neće biti do daljnjeg! Odnosno, do dolaska vakcina, a kada će vakcine doći, nije …

Powered by keepvid themefull earn money