Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Ponovo potvrđeno pisanje Ekrana

Ponovo potvrđeno pisanje Ekrana

Režimski mediji, a to su oni koji “imaju reklame”, kako svojevremeno referentnost medija odredi jedan zenički “genije”, ovih dana pišu kako je Dragan Čović očigledno ruski čovjek! I pišu to bez imalo srama dodajući da je to evidentno već možda i više od godinu dana. O tome što je evidentno, niko od njih nije napisao ni slova. Pisao je portal Ekran.ba i rijetki “mali”, ali neovisni portali.
Čovićeva posjeta Rusiji,samo je javna demonstracija pripadnosti HDZ na globalnom planu. Nije tajna da iza poslušnosti prema Rusiji, stoje interesi pojedinaca iz HDZ (kako u BiH, tako i u Hrvatskoj). Enormna bogaćenja moćnika, kao i prodor Rusije u Hrvatsku ekonomiju, odavno su već poznata. Međutim, mediji u BiH skoro da nisu pisali o tome. Sada ti isti koji nisu pisali, pišu da se to o čemu nisu pisali zna već mjesecima!
Zato Čovićeva posjeta Rusiji, koja je jedina diplomatska posjeta ovog političara u posljednje vrijeme,nije samo potvrda pisanja portala Ekran.ba, nego i potvrda sluganstva bh medija, koji bez odobrenja iz političkih centara moći ne smiju ni pokazati da znaju pisati.
HDZ BiH je već odavno zastupnica ruskih interesa. Na žalost, građani hrvatske nacionalnosti ne shvataju da to ne samo da nije interes BiH, nego nije ni njihov kako kolektivni, tako ni individualni interes. Interes je to samo vrha HDZ, čije je partnerstvo sa SNSD samo zorni pokazatelj zastupanja ruskih interesa u BiH.

About Ekran

Check Also

preuzmi (1)

Ejub Džaferović bi bio izvrstan kandidat za rektora UNSA

Kako saznaje portal Ekran.ba, zahuktava se predizborna bujica za rektora UNSA. Prema našim informacijama, u …

Powered by keepvid themefull earn money