Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Stanje u bh pravosuđu je takvo da je Dalida Burzić i dalje na slobodi

Stanje u bh pravosuđu je takvo da je Dalida Burzić i dalje na slobodi

Nakon proteklih protesta pod nazivom “Pravda za Dženana”, sve je jasno. Dalida Burzić, njeni tužioci na čelu sa Seadom Kreštalicom i pojedini policajci koji su radili na predmetu stradanja Dženana Memića, morali bi biti uhapšeni! U stvari,oni su već davno trebali biti stavljeni pred lice pravde, ali se danas čini da više nema dilema o tome da bi morali biti iza rešetaka.
Teško je povjerovati da se u ovom predmetu ne radi o organiziranom kriminalu, usmjerenom na sakrivanje ubica stradalog mladića. Imajući u vidu sve što je rečeno na skupu, Dalida Burzić je definitivno najodgovornija i morala bi završiti iza rešetaka. Zašto se to još nije desilo, nNakon proteklih protesta pod nazivom “Pravda za Dženana”, sve je jasno. Dalida Burzić, njeni tužioci na čelu sa Seadom Kreštalicom i pojedini policajci koji su radili na predmetu stradanja Dženana Memića, morali bi biti uhapšeni! U stvari,oni su već davno trebali biti stavljeni pred lice, ali se danas čini da više nema dilema o tomr da bi morali biti iza rešetaka.
Teško je povjerovati da se u ovom predmetu ne radi o organiziranom kriminalu, usmjerenom na sakrivanje ubica stradalog mladića. Imajući u vidu sve što je rečeno na skupu, Dalida Burzić je definitivno najodgovornija i morala bi završiti iza rešetaka. Zašto se to još nije desilo, ne želimo prejudicirati. Ipak, jasno je da će se to morati desiti!

About Ekran

Check Also

preuzmi

Ko plaća Žarka Papića za njegova naklapanja

Nacionalistička farsa Milorada Dodika nije samo prilika za političke partnere da homogeniziraju svoje glasače i …

Powered by keepvid themefull earn money