Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Kome još nije jasno da je Radončić srpski političar?

Kome još nije jasno da je Radončić srpski političar?

Nismo komentirali stalne “gafove“ Fahrudina Radončića kao ministra unutarnjih poslova BiH. Ti gafovi počinju sa šatorima na granici i traju sve do hvalospjeva za RS u borbi protiv pandemije. Radončiću čak ni cifre o drastično manje oboljelih, zaraženih i umrlih u FBiH nisu smetale da RS proglasi “boljim dijelom“ naše države (ma kakva ona bila).
Pritom, Radončić ama baš ništa učinkovito nije uradio da bi spriječio širenje epidemije. Kao ministar unutarnjih poslova ne reagira čak ni na krađu bh šume sa hrvatske strane, a o stalnim blamažama oko migranata da ne govorimo. Čak je u jednom momentu BiH predstavio kao najnetolerantniju zemlju za migrante, najavljujući njihovo prisilno deportovanje. Naravno, hvalospjeve je za svo vrijeme krize izazvane pandemijom dobijao od svog prijatelja Milorada Dodika.
Kome nakon svega još nije jasno da je Fahrudin Radončić srpski političar, projektovan kao “poželjni bošnjački partner“ u razvaljivanju BiH. Djelovanje SBB u KS pokazuje da se subverzivno djelovanje ove stranke ne dešava samo na državnom nivou i u liku i nedjelu njenog “utemeljitelja“ i predsjednika. Nije li konačno svima postalo očigledno da je SBB za BiH jednako loša opcija kao i ostale nacionalističke stranke, posebno SDS, SNSD i HDZ?!

About Ekran

Check Also

semir-osmanagic-718x446

Šta sakrivaju “visočke piramide“?!

Misterija “visočkih piramida“ nema veze sa izmišljenim piramidama! Jedino što je misteriozno u vezi sa …

Powered by keepvid themefull earn money