Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Očekivano: SDA brani kriminalce iz svojih redova

Očekivano: SDA brani kriminalce iz svojih redova

Ništa nije neočekivano i ništa nije novo – SDA brani kriminalce iz vlastitih redova, jer je ova politička stranka jezgro kriminala u BiH! Tu činjenicu nakon hapšenja Fadila Novalića i stavljanja Amira Zukića na crnu listu State Departmanta danas niko ne može osporiti. To što iz SDA i njihovih organizacija (vladinih i nevladinih) sada odapinju otrovne strelice i ispaljuju plotune po Tužilaštvu BiH samo dokazuje da je SDA svih ovih decenija branila jedino – vlastiti kriminal. I pored toga, borila se jedino i iskljjučivo za otimanje budžetskog novca i siromašenje građana kroz bogaćenje njihovih pojedinaca. To je slika SDA.
Tu sliku ova stranka jasno pokazuje i danas! Nakon što je uhapšen Novalić, svima je jasno da je kriminal preplavio sve institucije države, ali i da ima onih koji se mogu obračunati sa njim. Upravo te i takve SDA već decenijama zaustavlja i favorizira onakve kao što je Solak ili Hodžić. Zato je krajnje vrijeme da se da nepodijeljena podrška radu Tužilaštva BiH i otvoreno kaže: SDA je kriminalom više urušila državu BiH nego HDZ i SNSD svojim ekstremizmom!
Očekivano je da SDA brani i da će braniti kriminal i kriminalce. Sve to će biti provlaćeno kroz lažne “nacionalne interese“ i “napad na Bošnjake“, ali u stvarnosti radi se samo o udaru na kriminal koji razara BiH. Nije li krajnje vrijeme da se kriminalcima u SDA kaže da više ne mogu raditi ono što su radili decenijama?

About Ekran

Check Also

bernardic

Debakl SDP u Hrvatskoj!

SDP je na izborima u Hrvatskoj doživio debakl! Očekuju se ostavke Davora Bernardića i njegovih …

Powered by keepvid themefull earn money