Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Državljani BiH ne mogu u EU!

Državljani BiH ne mogu u EU!

Odluka da državljani BiH ne mogu ući u EU, očekivana je! Epidemija korona virusa u našoj zemlji dobija na progresiji! Odgovornost za to snosi isključivo vlast, koja je pokazala da sama ne poštuje mjere koje donosi.
Besramni lik u VM, Staša Košarac samo što nije bio nagrađen za korona party na kojem je sudjelovao u jeku pandemije. Isto je bilo i sa Nihadom Fejzićem, bivšim dekanom Veterinarskog fakulteta, koji je prije podne sjedio u forumima i kojekakvim komisijama koje su donosile odluku o zabranama vezanim za tobožnju borbu protiv pandemije, a poslijepodne je divlje partijao u društvu kafanski pjevača i pjevačica! Rezultat toga je da više niko ne poštuje mjere zabrane, koje su, radi vjerskih obreda, početkom ramazanskih dana bile skoro u potpunosti ukinute. Sada imamo to što imamo!
Sasvim je normalno da EU ne želi kliconoše na području zemalja članica. Baš kao što je normalno da, za razliku od naše vlasti, želi suzbiti pandemiju i dovesti je do potpunog nestanka! Vlasti u BiH to ne zanima, zato građani naše zemlje i treba da ostanu kod kuće ovog ljeta!

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …