Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Zatvorene granice EU za BiH su rezultat politike vladajućih oligarhija u našoj zemlji

Zatvorene granice EU za BiH su rezultat politike vladajućih oligarhija u našoj zemlji

Smiješne priče kako EU zatvara granice za BiH zato jer ne žele muslimane u Zapadnoj Evropi, kao i da Evropa ne želi BiH i sl., samo su nastavak bezumne politike koju vode oligarhije na vlasti. Građani BiH, na žalost, nerijetko nasjedaju na ove interpretacije skrojene u udobnim kabinetima gospodara života i smrti u našoj zemlji. Do te mjere je javno mnijenje u BiH kontaminirano, da niko ne želi vidjeti da je u našoj zemlji rast zaraženih korona virusom realitet koji Evropa ne želi prihvatiti. Baš kao i kriminal koji je jedina društvena pojava koja i za vrijeme pandemije u BiH nije doživjela tendenciju opadanja, nego naprotiv!
Zemlje EU su sa puno razloga odlučile zatvoriti granice za bh državljane. I mada smo često kritikovali politiku EU, koja najvećim dijelom nije pozitivna spram naše države, odluka da zabrane ulazak bh državljana u zemlje EU je sasvim opravdana. Zato građani BiH umjesto što traže krivca na svim drugim mjestima izuzev u našoj zemlji, treba konačno da otvore oči i shvate da ovakva kakva je politika u BiH vodi u dalji sunovrat i siromaštvo svih nas, neovisno o političkoj ili nacionalnoj orijentaciji!

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …