Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Šta čeka Krizni štab KS?!

Šta čeka Krizni štab KS?!

Iz dana u dan raste broj oboljelih u BiH, a posebno u Sarajevu. Uprkos tome, Krizni štab KS nešto čeka i ne donosi nikakve nove, strožije mjere. U Sarajevu su se više bavili situacijom u Novom Pazaru, nego svakodnevnim oboljevanjem građana Sarajeva. Rezultat je ivica kritičnog stanja i prava pošast korona virusa u glavnom gradu BiH.
Nesposobna vlast i još nesposobniji Krizni štab KS, samo nijemo promatraju svakodnevno pogoršanje situacije! Šta se čeka, da bi bile vraćene rigorozne mjere (koje upravo odgovorni nisu poštivali!)? U Sarajevu je epidemija korona virusa trenutno nekoliko puta veća od vremena u kojem su bile na snazi rigorozne zabrane, ali nadležni, uprkos tome, ništa ne čine. Šta treba da se desi da bi ministar zdravlja KS, nesposobni Rusmir Mesihović, poznatiji kao Šanko, počeo da radi svoj posao? Ili on već radi svoj posao, samo mi to ne primjećujemo.
Rezultat nedjelovanja vlasti je svakodnevno povećanje broja zaraženih, koje već nadilazi one procente u Novom Pazaru, koji su vlast u Sarajevu očigledno mnogo više brinuli od ovih u glavnom gradu BiH.

About Ekran

Check Also

fahrudin_radon

“Poželjni bošnjački partner“ Dodika i Čovića se zalaže za elektronsko glasanje!

Nema šta Fahrudin Radončić nije u stanju izbaljezgati kako bi sebe predstavio kao žrtvu režima SDA! …

Powered by keepvid themefull earn money