Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Ponavlja se povijest posrnuća socijaldemokracije u Hrvatskoj

Ponavlja se povijest posrnuća socijaldemokracije u Hrvatskoj

Kao što je u vrijeme predsjednikovanja Josipovića u Hrvatskoj, u Banskim dvorima bilo važnije biti prisutan u Širokom Brijegu nego u Zagrebu, tako i u vrijeme Milanovića postaje važnije odlikovati ratne zločince HZHB, nego graditi odnose sa BiH! Time se ponavlja povijest bijednog posrnuća socijaldemokrata Hrvatske. Josipović je, baš kao Milanović sada, svojevremeno na svaki način nastojao da se dodvori i “uvuče“ Draganu Čoviću i njegovim ekstremistima. Milanović potvrđuje da ova politika ima svoj kontinuitet i nastavak.
Kao što je portal Ekran.ba već objavio, za BiH je bilo potpuno svejedno da li će predsjednica biti skandalozna Kolinda Grabar-Kitarović ili bijedni socijaldemokrata Zoran Milanović. Sada se vidi da je to tako! Čak i više od toga!
Odlikovanja koja Grabar-Kitarović nije željela potpisati, objeručke potpisuje Milanović! Tako se hrvatska socijaldemokracija svodi na nacionalni socijalizam Zorana Milanovića i njegovih drugova, koji su pretrpjeli (očito sa razlogom) težak poraz na proteklim izborima. Milanović, sasvim sigurno, neće u budućnosti proći ništa bolje.

About Ekran

Check Also

fahrudin_radon

“Poželjni bošnjački partner“ Dodika i Čovića se zalaže za elektronsko glasanje!

Nema šta Fahrudin Radončić nije u stanju izbaljezgati kako bi sebe predstavio kao žrtvu režima SDA! …

Powered by keepvid themefull earn money