Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Da li je Žarko Papić kreator bezlične politike SDP?

Da li je Žarko Papić kreator bezlične politike SDP?

Žarko Papić, poznati ekspert za ništa i jahanje suhe magle, prema informacijama do kojih smo došli je jedan od glavnih savjetnika Nermina Nikšića. Ne bi to bilo ništa važno, da SDP nije jedna od dvije stranke koja trenutno ne koalira sa SDA, mada koalira sa njihovim otrgnutim desnim krilom zvanim NiP. Da li je i ta koalicija “kreacija“ Papića?
Žarko Papić je poznat kao direktor IBHI centra, koji se finansira novcem iz međunarodnih fondova. Kakvih, to niko sa sigurnošću ne zna, kao što niko ne zna ni šta radi Papić u BiH. Isto tako, niko ne zna za šta je to stručnjak Žarko Papić. Zna se, međutim, da do danas ovaj “ekspert“ nije ponudio ništa osim praznih medijskih priča, na paraobavještajnim televizijama na koje ga obavezno pozivaju. Papić tamo govori kako ništa ne valja, ne dajući nikada, nigdje i niti jednom rješenje za barem jedan problem. Naravno, njegovi sugovornici su uvijek njegovi “istomišljenici“, nikada njemu nasuprot nije u takvim diskusijama sudjelovao niti jedan ozbiljan oponent njegovom trabunjanju.
Sa takvim referencama, Papić danas sudjeluje u kreiranju politike SDP. Kakva je ta politika, niko sa sigurnošću ne može reči, budući da je nevidljiva. Vidljivo je samo koaliranje SDP sa NiP, kleronacionalnom bošnjačkom strankom, koja se gadi nad svim što “nije tradicionalno“. Da li je nevidljivost SDP i koaliranje sa NiP rezultat “savjetovanja“ Žarka Papića, ne znamo, ali znamo da je SDP danas upravo onakva politička stranka, kakav je Žarko Papić “savjetnik“.

About Ekran

Check Also

fahrudin_radon

“Poželjni bošnjački partner“ Dodika i Čovića se zalaže za elektronsko glasanje!

Nema šta Fahrudin Radončić nije u stanju izbaljezgati kako bi sebe predstavio kao žrtvu režima SDA! …

Powered by keepvid themefull earn money