Home / Uncategorized / Dok Sarajevom haraju kriminalci, Juskovi policajci se iživljavaju na mirnim građanima!

Dok Sarajevom haraju kriminalci, Juskovi policajci se iživljavaju na mirnim građanima!

Sasvim slučajno naša je suradnica prisustvovala nemiloj sceni ispred PU Novo Sarajevo, kada je jedan primitivac u uniformi policajca brutalni  prijetnjama otjerao djevojku koja je ispred zgrade mirno čekala svoju prijateljicu! Nevjerovatno, ali tačno! Dok Sarajevom kriminalci rade šta hoće, a pucnjave i tuče su postale svakodnevna stvar, primitivci koji su se, ko zna kako, dočepali policijskih uniformi, napadaju građane.
Pokušali smo doći do imena policajca, ali nismo uspjeli u tome, jer u policiji KS jedino što rade vrijedno čuvaju uniformirane divljake. To je, valjda, strategija policijskog djelovanja koju je razvio Ismir Jusko, ministar policije poznat po glupim izjavama i krajnjoj nesposobnosti. Policija u Sarajevu nije u stanju otkriti ni ubice policajaca, da ne govorimo o drugim  nerazriješenim ubojstvima, ali su spremni maltretirati mirne građane! To je slika policije KS, koju vodi Ismir Jusko, zvani Vc.
Konačno, policija KS izgleda, osim policijskog nasilja prema građanima, nije u stanju ponuditi ništa drugo. Premreženi rodbinskim i koruptivnim mrežama, policajci u KS su više pendrek vlasti, a nikako zaštita građana i zakonitosti. Nemili događaj kojem je prisustvovala naša suradnica, smao je dokaz kakvi primitivci rade u policiji i koliko je policija duboko zaražena neprofesionalnošću i neciviliziranošću.

About Ekran

Check Also

Crna-Gora-zastava

Portal Ekran.ba imao pogrešne informacije iz Crne Gore

U bh medijima je izuzetna rijetkost priznati grešku. Portal Ekran.ba priznaje da je imao pogrešne …

Powered by keepvid themefull earn money