Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Anticivilizacijska podrška Saudina Sivre međeđem parizer-ministru Anisu Kriviću!

Anticivilizacijska podrška Saudina Sivre međeđem parizer-ministru Anisu Kriviću!

Saudin Sivro, vječiti predsjednik Sindikata osnovnog i srednjeg obrazovanja ovih dana je izašao sa navodnom anketom u kojoj dvije trećine nastavnika osnovnih i srednjih škola traži da se djeca vrate u klupe! Relevantnost ove ankete, ukoliko je uopće provođena na kvalitetan način, niko još nije dovodio u pitanje. Ali rezultati ankete su u direktnoj suprotnosti sa zdravim razumom!
U vremenu u kojem iz dana u dan raste broj zaraženih, vrlo vjerovatno krivicom međeđeg parizer-ministra Anisa Krivića, Sivro i njegov Sindikat umjesto da traže krivičnu odgovornost ministra zbog izlaganja djece i nastavnika zarazi, podržavaju odluke kojima se ugrožava zdravlje učenika i nastavnika. Prema informacijama do kojih je došao portal Ekran.ba, zabilježen je veliki broj učenika pozitivnih na korona virus! Stručnjaci ne isključuju opciju u kojoj su upravo učenici, djeca niže dobi, prenosioci virusa. U takvim okolnosti Sivro traži potpuni povrat učenika u klupe!
Imajući u vidu Sivrinu posvećenost sticanju novca na sumnjiv način, mnogi se pitaju nije li “anketa“ naručena od međeđeg parizer-ministra. Sve je jasnije da su upozorenja portala Ekran.ba bila opravdana i da Anis Krivić treba krivično odgovarati za dovođenje u opasnost zdravlja učenika, roditelja i nastavnika. Koliko mu u tome pomaže Sivro i njegove sindikalne mućke, ne znamo, ali je izvijesno da je svaki naredni dan u učionicama velika opsnost po učenike i zaposlene u školama. Zato bi Krivić morao odgovarati za svoje bezumne odluke o vraćanju učenika u klupe!

About Ekran

Check Also

Konakovic

Uprkos ogromnoj medijskoj podršci NiP ne prelazi 13% glasova!

Posljednjih mjeseci je Narod i pravda, uglavnom preko svog predsjednika Elmedina Dine Konakovića, zaista bila …

Powered by keepvid themefull earn money