Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Sarajevski paraobavještajni mediji veličaju Stanivukovića

Sarajevski paraobavještajni mediji veličaju Stanivukovića

Ukoliko ne znate koji bi to mediji u Sarajevu mogli biti proruske/srpske orijentacije, dovoljno je da pogledate koji mediji veličaju mladog gradonačelničkog (po)četnika Draška Stanivukovića. Nebuloze koje ovaj momak izvodi glumeći prve gradonačelničke dane, samo u medijima koji su otvoreno zagovornici njegovih četničkih stavova mogu biti promovirane.
Istina je, međutim, da Stanivuković nema nikakvog koncepta za svoj budući rad. On nastavlja sa populističkim akcijama, od kojih građani sasvim sigurno neće imati nikakve koristi. Sarajevskim paraobavještajnim medijima, međutim, on je potreban kao “realnost“ srpske politike i dokaz da BiH bez etničke podijeljenosti nije moguća. Zato oni u svom fokusu drže njegove ispade, sakrivajući da ovaj mladac nema šta ponuditi Banjalučanima i da je jedino što može učiniti da bi se dodvorio građanima sadržano u raznim načinima srbovanja!

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …