Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Ima li granica tetićeve bestidnost?!

Ima li granica tetićeve bestidnost?!

Aljoša Čampara, ministar sigurnosti FBiH, stavio se u ulogu kritičara vlasti! I to u pitanju migrantske krize. Lik koji se uopće ne miješa u svoj posao i čija je jedina referenca to što je tetić Denisa Zvizdića, sada se ponaša kao da on nije ministar sigurnosti! Umjesto da učini nešto što će biti od koristi za građane BiH, Čampara kao ministar glumi opozicionara! Ima li imalo stida u ovom političaru? Može li Čampara uopće shvatiti da je on dio vlasti sve dok je ministar?! Konačno, ako zaista misli ono što govori kroz kritike, zašto ne podnese ostavku na ministarsko mjesto?
Tu dolazimo do glavnog zapleta! Čampara bi da je pozicija kada se dijele i drže fotelje, ali da ga to ne obavezuje i da se može ponašati kao opozicija kada je očigledno da vlast u kojoj i on sjedi ništa ne radi! Kada bi Aljoša Čampara makar malo poštovao zdrav razum i barem u tragovima imao stida, barem se ne bi javno oglašavao! Ovako, možemo zaključiti da je Zvizdićev tetić danas vjerovatno jedno od najjasnijih oličenja nemorala u potpuno nemoralnoj bh politici!

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …