Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Nova vlada, novi odron – u javnom sektoru KS plaće kasne jer ministar Čičić nije imao vremena da ih potpiše!

Nova vlada, novi odron – u javnom sektoru KS plaće kasne jer ministar Čičić nije imao vremena da ih potpiše!

Nisu još ni sjeli u fotelje kako treba, a već su počeli da prave haos! Tako se u najkraćem može reći za novu Vladu KS. Portal Ekran.ba je došao do informacija da plaće u javnom sektoru kasne jer novi ministar Davor Čičić nije imao vremena da potpiše odobrenje za njihovu isplatu! Mora se reći, ovo čak ni Nenadićeva Vlada nije radila!
Tako se obistinjuju prognoze da će nova Vlada KS predstavljati novi odron glavnog grada BiH. Ako ministar Čičić nije u stanju potpisati plaće, postavlja se pitanje šta je onda u stanju da uradi.
Podsjećamo, to je onaj ministar kojeg je SDP predstavljao kao uspješnog direktora Sarajevskog kiseljaka, što se sada, već na prvom koraku pokazuje da samo po sebi ništa ne znači! Čičić je uspio da za samo nekoliko dana pokaže kako mu je važnije ispoljavati svoju bahatost, nego obavljati poslove ministra finansija. Dok se ministar ne smiluje da potpiše nalog za isplatu plaća, zaposleni će čekati…

About Ekran

Check Also

covic_konakovic_sastanak_kanton_sarajevo_

Konakoviću smeta koalicija SDA-HDZ, ali bi rado koalirao i sa jednim i sa drugim!

Čuveni predsjednik NiP, Elmedin Dino Konaković, DIFovac koji se “obrazovao“ u trokoraku, istupio je sa …

Powered by keepvid themefull earn money