Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Konaković pokazao pravo lice – podržao VM!

Konaković pokazao pravo lice – podržao VM!

Snijeg je pao u Sarajevu i svaka zvijer pokazuje svoj trag! Za ostanak današnjeg, najgoreg u povijesti VM, glasao je i čuveni Elmedin Dino Konaković! Time je potvrdio ono što su znali svi koji se u rasuđivanju vode zdravim razumom – Konaković je samo jedan od DIFovaca koji bi želio da bude Bakir umjesto Bakira!
Podrška za ovakvo VM, pokazatelj je da NiP i njen predsjednik nisu ništa drugo do nacionalistička skupina otrgnuta od SDA, koja pokušava naći svoje mjesto za lagodan život bez rada i znanja. Zato im smeta SDA, ali ne i SNSD i HDZ. Iz istog razloga im ne smeta VM, ali smeta sve drugo što je pod kontrolom kriminalizirane SDA. Glasanjem za VM, Konaković se definitivno svrstao na stranu neprijatelja BiH, a mišljenja da je NiP projekat koji je osmišljen i kojim se upravlja iz Beograda samo su dobila na vjerodostojnosti.
DIFovska objašnjenja Konakovića da je glasao protiv smjene VM zato jer gomila nesposobnjakovića koji djeluju protiv BiH svakako ne bi bila smijenjena, toliko su glupa, da je njima Konaković nadmašio sebe! Istina je da Konaković i NiP podržavaju Tegeltiju jer ga smatraju budućim partnerom i političkom opcijom koju i sami podržavaju – opcijom etničke podjele BiH i vladavine kriminala.

About Ekran

Check Also

covic_konakovic_sastanak_kanton_sarajevo_

Konakoviću smeta koalicija SDA-HDZ, ali bi rado koalirao i sa jednim i sa drugim!

Čuveni predsjednik NiP, Elmedin Dino Konaković, DIFovac koji se “obrazovao“ u trokoraku, istupio je sa …

Powered by keepvid themefull earn money