Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Ublažavanje mjera u KS

Ublažavanje mjera u KS

Ublažavanje mjera u KS, kao i lažna “masovna imunizacija”, nova su slika nesposobnosti sarajevske vlasti. Umjesto da pad zaraženih razumiju iz općih okolnosti kretanja pandemije, nesposobni Forto i njegova ekipa su brže-bolje krenuli u popuštanje mjera. Ovakva odluka će, prema mnogim prognozama, doprinijeti novom valu zaraze.
Stvari su još gore kada se vidi šta je Vlada KS uradila sa promocijom “opće imunizacije”, kako su promovirali vakcinisanje nekoliko stotina starijih građana Sarajeva. Haris Vranić je tom prilikom iskazao  visok stupanj bezobrazluka, promovirajući svoju nesposobnost kao veliku akciju “opće imunizacije”. Naravno, koliko je nesposoban i spreman na lažna predstavljanja, pokazalo se kada je nestalo vakcina i kada su građani vraćani sa ulaza u Zetru.
Sve u svemu, nesposobnost Vlade KS će sigurno koštati građane Sarajeva. Ostaje i konstatacija da je sadašnja Vlada KS društvo komedijaša, koje svoju nesposobnost nastoji sakriti iza samoreklamiranja. Na žalost, ovi komedijaši trenutno nemaju alternativu, jer Fortine cirkusantske predstave zasigurno ne mogu biti prekinute divljaštvom Harisa Zahiragića.

About Ekran

Check Also

vlada ks 1

“Trojka“ svakim danom gubi povjerenje građana

Brojne afere Fortine Vlade KS, od kojih je najveća tek otvorena sa objavljivanjem Prednacrta Zakona …

Powered by keepvid themefull earn money