Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Ovako to izgleda kada Marjanović sakriva svoja nedjela

Ovako to izgleda kada Marjanović sakriva svoja nedjela

Svjestan da je prepoznat kao neko ko podriva bh društvo i državu, Damir Marjanović se brže-bolje sjetio da je najbolja kamuflaža napad na HDZ. I to je i uradio! ‘Legitimni predstavnici’ Hrvata u BiH (kako sami sebi tepaju) bi trebali da se brinu za sve Hrvate u BiH. Stoga, sve dok sa svojim prebliskim RS partnerom ne riješite problem od preko 140.000 prognanih Hrvata iz RS-a (posebno iz Posavine), što predstavlja oko 94 posto Hrvata-katolika koji su prije živjeli na tim prostorima, za nas, Hrvate koje ne priznajete kao ravnopravne i koje volite nazivati svakakvim imenima, vi ste samo legitimni predstavnici svojih osobnih i stranačkih HDZ interesa. Ohrabrujem vas da me, nakon 27 godina ‘vaše brige za Hrvate’ svojim djelima konačno demantujete, pa da vas konačno prepoznam kao ‘legitimne'”, poručio je Marjanović. Naravno, “bošnjački mediji“ su odmah zaslinili na ovakve riječi i zaboravili da je Marjanović glavni egzekutor mišljenja u bh društvu.
Mi ohrabrujemo Marjanovića, kao to on ohrabruje “legitimne hrvate“, da se prestane brinuti za obrazovanje u KS i odustane od slijeđenja naputaka njegovog mentora Dragana Primorca. Njemu svakako u Sarajevu nije potreban HDZ, dobro se snalazi i sa potporom “bošnjačke politike“. To se može vidjeti i po tome kako je uspješno, pred očima javnosti, nezakonito zaposlio suprugu, ostvario ogromne zarade na uključivanju svog privatnog laboratorija u testiranja na covid itd… Sad Marjanović glumi protivnika HDZ u Sarajevu, a u Hrvatskoj dokazuje genetsku superiornost Hrvata u BiH i iz naše zemlje izvlači genetske materijale, u čemu ga niko ne spriječava! Može se zaključiti: Marjanović je u Sarajevu protiv HDZ, zato jer u istom tom gradu radi za interese HDZ i hrvatske nacionalističke politike.

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …