Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Da li pripadnici GP opstruiraju prelazak granice BiH?!

Da li pripadnici GP opstruiraju prelazak granice BiH?!

Portalu Ekran.ba se javilo više čitalaca koji su nas obavijestili da su se na graničnom prijelazu Zupci stvorile kilometarske kolone samo zahvaljujući neradu pripadnika Granične policije. Čitaoci nam javljaju da su bez ikakvih problema prolazili granicu Crne Gore, da bi ih potom čekalo višesatno stajanje u koloni za prelazak granice BiH i ulazak u našu zemlju. Prema ovim navodima, granični policajci su i po 20 minuta zadržavali pojedina vozila, stvarajući na taj način kilometarske kolone.
Postavlja se otvoreno pitanbje: da li pripadnici Granične policije namjerno opstruiraju prelazak granice naše zemlje?! Da li je nerad policajaca na graničnom prelazu Zubac dio strategije pokazivanja BiH kao nefunkcionalne države? Prema svemu što smo saznali, sasvim sigurno jeste. Kako inače objasniti da na jednom graničnom prelazu (Crna Gora) nema niti jednog automobila u koloni, dok se na drugom (BiH) formira višekilometarska kolona u kojoj putnici provode i po nekoliko sati?! Očigledno, kao potpuno logičan odgovor nameće se onaj koji su nam sugerirali naši čitaoci – pripadnici GP opstruiraju prelazak granice naše zemlje!

About Ekran

Check Also

aukus-1631760811

Novi sigurnosni pakt na indopacifiku

Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo i Australija sklopile su u srijedu navečer trostrani vojno-sigurnosni pakt nazvan …

Powered by keepvid themefull earn money