Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Da li pripadnici GP opstruiraju prelazak granice BiH?!

Da li pripadnici GP opstruiraju prelazak granice BiH?!

Portalu Ekran.ba se javilo više čitalaca koji su nas obavijestili da su se na graničnom prijelazu Zupci stvorile kilometarske kolone samo zahvaljujući neradu pripadnika Granične policije. Čitaoci nam javljaju da su bez ikakvih problema prolazili granicu Crne Gore, da bi ih potom čekalo višesatno stajanje u koloni za prelazak granice BiH i ulazak u našu zemlju. Prema ovim navodima, granični policajci su i po 20 minuta zadržavali pojedina vozila, stvarajući na taj način kilometarske kolone.
Postavlja se otvoreno pitanbje: da li pripadnici Granične policije namjerno opstruiraju prelazak granice naše zemlje?! Da li je nerad policajaca na graničnom prelazu Zubac dio strategije pokazivanja BiH kao nefunkcionalne države? Prema svemu što smo saznali, sasvim sigurno jeste. Kako inače objasniti da na jednom graničnom prelazu (Crna Gora) nema niti jednog automobila u koloni, dok se na drugom (BiH) formira višekilometarska kolona u kojoj putnici provode i po nekoliko sati?! Očigledno, kao potpuno logičan odgovor nameće se onaj koji su nam sugerirali naši čitaoci – pripadnici GP opstruiraju prelazak granice naše zemlje!

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …