Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Strateško djelovanje antidržavnih snaga – pojeftiniti sve što je BiH!

Strateško djelovanje antidržavnih snaga – pojeftiniti sve što je BiH!

Građani BiH su se vjerovatno, svako sam za sebe, pitali kako to da nigdje nema bh sportista. A onda i kada ih ima, kao u slučaju Lane Pudar, nema nikoga u državi da je podrži. Kako bi i mogao, kada u Ministarstvu civilnih poslova vedre i oblače kadrovi HDZ. Ne moraju biti kadrovi HDZ, jednako kao ova stranka radila je i SBB, bošnjačka stranka u službi srpske politike. Vođene su kampanje protiv pojedinaca i organizacija koje su BiH predstavljale na bitno drugi način od gubitnika! HDZ, SBB, SNSD, dijelovi SDA i drugih bošnjačkih političkih opcija, skupno su na svaki način nastojali degradirati takve pojedince i organizacije i pojeftiniti njihove uspjehe.
Danas imamo rezultat takvog djelovanja – BiH je izručena diletantima okupljenim u “osmorku“, koji i kada nisu svjesno usmjereni na djelovanje protiv državnosti BiH, nemaju pojma da rade upravo u tom pravcu. Strateško djelovanje antidržavnih snaga u BiH je skicirala SANU, dok ANU BiH – prima Nerzuka Ćurka i bavi se šutnjom o svemu što je bitno za državu! BiH je razorena iznutra, kroz pojeftinjavanje, potcjenjivanje i sataniziranje svega što je našu državu i društvo predstavljalo modernim, drugačijim od etničke zajednice.
Kreatorima haosa u BiH idealni su Konakovići, Radončići, Bećirovići, Nikšići, Lagumdžije … njih promoviraju, njih štite i od njih prave okosnice sistema kakve ne postoje nigdje na svijetu. Zato su imali armije sluga koje su napadale sve one koji su od BiH pokušali napraviti moderno društvo, a sada nazivaju SDA botovima sve one koji “osmorku“ nazivaju pravim imenom. Na žalost, u BiH nije sazrela niti jedna politička opcija koja je u stanju konzistentno državotvorno djelovati i oduprijeti se ovim subverzivnim napadima, opasnim po opstanak države. Bez obzira na to, na takvoj opciji se mora raditi u interesu budućnosti države!

About Ekran

Check Also

Režim “trojke” je rigidniji od režima SDA!

Danas u Sarajevu, pod režimom “trojke”, ima mnogo manje tolerancije nego je bilo u vrijeme …