Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Kakvi su glupani na najodgovornijim pozicijama u BiH: pročitajte bedastoću Rame Isaka

Kakvi su glupani na najodgovornijim pozicijama u BiH: pročitajte bedastoću Rame Isaka

Ramo Isak je poznat po prilično glupavim stavovima i komentarima, ali je sa ovim nadišao čak i Zukana Heleza, popularnog Klička iz Bugojna, koji se inače odlikuje glupim izjavama. „Vi dobro znate da kad je pao turizam u Italiji a povećao se na prostorima Bosne i Hercegovine, da su odmah Talijani dali tamo neko saopćenje, neke njihove kao agencije da imaju terorističke ćelije na prostorima Bosne i Hercegovine. Šta su oni htjeli? Da nanesu štetu. Zašto? Pa zato jer je veći broj u tom periodu, takvi su barem zabilježili zvanični podaci, bio veći broj u turista na prostoru Bosne i Hercegovine nego prostorima Italije. I oni štite lični interes i odmah iznose takve neistine“, prosuo se Isak na TV UNa!  Običnim smrtnicima, što ministar doktor Isak svakako nije, dostupni su neki drugačiji podaci. Prema njima, Italiju je prošle godine posjetilo zanemarivih 68 miliona turista, što je stravično više u odnosu na naših milion i šesto hiljada gostiju i istom periodu. Koliko je nevjerovatna glupost Rame Isaka, najbolje govore potezi turističkih vlasti u Italiji. Tako će se između ostalog, u Veneciju moći ulaziti samo sa kupljenim kartama, jer ovaj grad na može izdržati godišnji priliv od skoro šest miliona turista, dakle neuporedivo više nego što putnika namjernika obiđe Bosnu i Hercegovinu!
Pored svega, vjerujemo da Ramo Isak ne može ni shvatiti razliku u profilu turista koji dolaze u Italiju i onih koji usputno, na ćevapćići-turnejama, posjete BiH! Nakon ovakve izjave, postavlja se pitanje šta Ramo Isak uopće može shvatiti, ako ne razumije surovu razliku turizma u Italiji i BiH. Gdje uopće rastu ovakvi likovi?!

About Ekran

Check Also

Helez odao počast žrtvama zločina u Grabovici – ovaj potez bi morali slijediti svi BH političari koji imaju časti!

Zukan Helez, ministar odbrane BiH, učinio je prvi dobar potez od kada je stupio na …