Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Adnan Terzić opet izjavljuje da nešto gradi – ko mu može vjerovati?!

Adnan Terzić opet izjavljuje da nešto gradi – ko mu može vjerovati?!

Cirkusantski “neimar“ Fahrudina Radončića, bezobraznik koji je na najbestidniji način komentirao činjenicu da je cesta koju je gradio dan nakon otvaranja zatvorena, direktor Autocesta FBiH Adnan Terzić, opet se hvali da gradi 50 km autoputa? Ko može vjerovati ovom bestidnom direktoru, kada se zna da za sedam godina nije napravio ni metar autoputa (ne računajući ono što inspekcija s razlogom ne pušta u promet), a koji pritom raspolaže ogromnim budžetskim sredstvima.
Od svega novog što je učinio Terzić, građani mogu vidjeti samo nova lica u naplatnim kućicama na autoputu. Nema ni metra nove ceste, a i postojeći kilometri su u sve lošijem stanju, zahvaljujući lošem održavanju. Adnan Terzić je, očigledno, uspješan jedino u laganju javnosti i zapošljavanju novih stranačkih (i ko zna kakvih još) kadrova koji se hrane iz budžeta. Zato i kada kaže da nešto “gradi“, nema ni jednog jedinog razloga da se vjeruje Radončićevom neimaru. Upravo suprotno, postoje mnogi razlozi da se vjeruje da on – laže!

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …