Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Cirkuski znanstvenik Marjanović svakodnevno u bezočnom nemoralu!

Cirkuski znanstvenik Marjanović svakodnevno u bezočnom nemoralu!

Damir Marjanović nipošto nije propustio priliku da se oglasi na društvenim mrežama i objavi kako on podržava grupicu studenata UNSA koja traži smjenu rektora Rifata Škrijelja! Dakle, kao profesor na privatnom univerzitetu Marjanović bi da smjenjuje rektora javnog univerziteta! Ima li kraja bezočnom nemoralu cirkuskog znanstvenika i paragenetičara Damira Marjanovića?
Nije mu dovoljno to što kao uposlenik privatnog univerziteta, očigledno u službi političkih centara moći iz Zagreba i njegovog mentora Dragana Primorca već deset godina uništava UNSA, nego bi sada i da određuje ko može, a ko ne može biti na čelu javnog univerziteta. Krajnje je vrijeme da se cirkuski znanstvenik stavi na mjesto koje mu pripada – cirkuska šatra i da konačno odgovorni krenu sa popravljanjem svega onoga što je Marjanović sa svojim suradnicima uništio u posljednjih deset godina.
Potpuno očekivano, Marjanović za svoje akcije sa ciljem uništavanja UNSA podršku ima od čuvenog Elmedina Dine Konakovića, jednog od najneobrazovanijih političara u BiH. Ova podrška može čuditi samo one koji ne vide vezu Marjanovićevog služenja centrima moći iz Zagreba i Konakovićevog služenja beogradskim centrima moći. Zajednički nazivnik za ono što čini ovaj politički dvojac je – Memorandum 2 SANU!

About Ekran

Check Also

plenkovic-macron-milanovic-1068x601

Macronova javna trgovina utjecajem!

Posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona Hrvatskoj bila je tako očigledna manifestacija “trgovine utjecajem“, da je …

Powered by keepvid themefull earn money