Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Vidi se da im je Lubenica predsjednik!

Vidi se da im je Lubenica predsjednik!

SDP po običaju pokušava populističkim potezima, uz nedostatak inteligencije, predstaviti se državotvornom strankom. Nema sumnje da je ova stranka nekada do i bila, ali danas nije ništa više do izdanak “lubenica-politike“! Obilježavanje Dana državnosti u Sarajevu je svakako stvar institucija i obaveza svih državnih institucija, u krajnjoj instanci. SDP se vodio tom logikom i konformistički organizirao svečanost u povodu obilježavanja Dana državnosti u Sarajevu!
Da su oni uistinu nešto drugo, osim lubeničari koji žele da se predstave u svjetlu u kojem ne sijaju, oni bi ovu svečanost organizirali u Banja Luci! Makar i u nekom hotelu koji se ne zove Bosnia, ova svečanost trebala je biti održana u gradu na Vrbasu, čime bi bilo pokazano da SDP smatra da je i ovaj grad dio BiH. Međutim, popularnom Lubenici (Nermin Nikšić) i njegovoj sviti mnogo lakše je bilo okupiti se, najesti se i napiti u Sarajevu i u glavnom gradu BiH iskazivati svoju “državotvornost“, nego otići u Banja Luku i tamo obilježiti Dan državnosti. Nema šta, bijedno i žalosno! SDP je tako samo još jednom potvrdio da ih vodi – Lubenica!

About Ekran

Check Also

plenkovic-macron-milanovic-1068x601

Macronova javna trgovina utjecajem!

Posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona Hrvatskoj bila je tako očigledna manifestacija “trgovine utjecajem“, da je …

Powered by keepvid themefull earn money