Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / KJKP Rad proizvelo haos u jutarnjem saobraćaju u Sarajevu!

KJKP Rad proizvelo haos u jutarnjem saobraćaju u Sarajevu!

U Sarajevu je u jutarnjim satima zabilježena saobraćajna nesreća kod tunela na Ciglanama, u kojoj, na sreću, nije bilo povrijeđenih. Razlog nesreće je, prema onome što je saznao portal Ekran.ba, isključivo nerad KJKP Rad, čiji radnici nisu posuli ulice solju i usljed kontinuiranog padanja snijega i prolaska automobila, stvorila se ledena ploha po kojoj je, praktično, nemoguće voziti. U saobraćajnoj nesreći su sudjelovala četiri automobila i to na mjestu gdje nema sumnje da do nesreće nije moglo doći zbog nepažnje vozača.
U padinskim ulicama Sarajeva je bilo i gore stanje. Na Mihrivodama je zabilježeno proklizavanje automobila koji je udario u zaštitni zid, dok je u Buća Potoku više vozača imalo problema sa odlaskom na posao. Sve informacije koje smo dobili govore da je ovakvo stanje uzrokovano neradom KJKP Rad i neposipanjem soli po cestama.

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …