Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Abazović obavio zadatak dobijen iz Srbije!

Abazović obavio zadatak dobijen iz Srbije!

Dritan Abazović je i definitivno dio državnosti Crne Gore predao u ruke Srbije! Premijer Crne Gore Dritan Abazović potvrdio je da je danas sa Patrijarhom SPC Porfirijem potpisao Temeljni ugovor u ime Vlade sa SPC. “Potpisan Temeljni ugovor, jedno važno pitanje stavljeno ad acta”, poručio je Abazović. On je ovim ispunio nesumnjivo jedan od najvažnijih zadataka koje je dobio iz Beograda i dio crnogorske državnosti predao u ruke Srbije! Nakon ovoga, vjerovatno, slijedi pad Abazovićeve vlade.
Portal Ekran.ba je prvi upozoravao na to da je Dritan Abazović agent Srbije, koji je školovan i pripreman, između ostalog, i u Sarajevu. Njega je svojevremeno na sva usta hvalio Nerzuk Ćurak, poznata neznalica i donedavni zagovornik ruskih politika, koji je bio jedan od Abazovićevih edukatora. Kome danas nije jasno da je Abazović na vlast postavljen uz pomoć Srbije, a sve preko Muamera Zukorlića, njemu se ništa ne može ni objasniti.

About Ekran

Check Also

vukovicsdp-1

Aleksandar Vuković otvoreno, oštro i jasno!

Aleksandar Vuković, predsjednik banjalučke Gradske organizacije SDP-a BiH i sve istaknutiji bh političar jasnih građanskih …

Powered by keepvid themefull earn money