Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Niko nije ni očekivao drugo: Buba Corelli pušten na slobodu!

Niko nije ni očekivao drugo: Buba Corelli pušten na slobodu!

Poznati SDA “kulturni djelatnik“ Buba Corelli je, nakon pucnjave u sarajevskom naselju stup i nasilničkog ponašanja, pušten na slobodu. Budući da je Corelli predstavnik “kulturnog svjetonazora“ vladajućih oligarhija u Sarajevu, ništa drugo se nije ni moglo očekivati. Ovim je samo pokazano da Corelli treba nastaviti sa nasilnim ponašanjem i širenjem primitivizma podobnog za vladavinu SDA.
Kako saznaje portal Ekran.ba Buba Corelli i njegov partner Jala Brat, svoje ponašanje i način života vezuju za kriminalni milje, tako da pucnjava na Stupu nije bila “incident“, nego odraz svakodnevnice ovih “(ne)kulturnih djelatnika“ kulturne politike SDA. Budući da oni imaju svoje dobre “jarane“ i u NiP, za očekivati je da će ministar kulture Samir Avdić po hitnom postupku, na ime ublažavanja “duševne boli“ Corelliju isplatiti neku apanažu od par hiljadarki maraka. Valjda je toliko dovoljno da se ovaj “kulturni krimos“ smiri poslije “policijskog uznemiravanja“.

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …