Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Draško Stanivuković bliži zločincima nego civiliziranom svijetu!

Draško Stanivuković bliži zločincima nego civiliziranom svijetu!

Reagirajući na donošenje Zakona o dopuni Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine, gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković potvrdio je da ima samo jedno lice – ono sa četničkim likom! “Prvi kažem da ću nastaviti da imam svoje mišljenje ma kakva god cijena toga bila. Niko me ne može strpati u zatvor, ni krivično goniti jer određene procese gledam za svoj narod onako kako to vidi. Određene stvari u prošlosti ću vidjeti onako kako ja to vidim, onako kako sam ja učio i imam pravo na to, a ne da mi neko nekim zakonom nameće moje mišljenje i pogled na istoriju”, istakao je Stanivuković. Drugim riječima, Stanivuković kaže da će nastaviti širiti ideologiju zla i veličanja ratnih zločinaca!
Draško Stanivuković je, podsjetimo se, miljenik sarajevskih paraobavještajnih medija, na kojim je doživio promociju u nosioca političkih promjena u našoj zemlji. Portal Ekran.ba je, nakon prvobitnog viđenja Stanivukovića kao pozitivne političke ličnosti, bezuvjetno ovog političara identificirao kao novi model četničke politike i politike veličanja zločina i zločinaca. Do koje mjere paraobavještajni mediji u Sarajevu štetno djeluju na javnost, najbolje se može vidjeti po prijateljskim reakcijama Sarajlija na dolaske novog modela četništva u glavni grad BiH!

About Ekran

Check Also

aukus-1631760811

Novi sigurnosni pakt na indopacifiku

Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo i Australija sklopile su u srijedu navečer trostrani vojno-sigurnosni pakt nazvan …

Powered by keepvid themefull earn money