Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Azem Vlasi kao da je suradnik portala Ekran.ba

Azem Vlasi kao da je suradnik portala Ekran.ba

Azem Vlasi je vrlo precizno i otvoreno Dritana Abazovića nazvao srbijanskim agentom, poslušnikom velikosrpske politike i osobom koja će “završiti kao isceđen limun”! Ovaj ozbiljni analitičar i prva žrtva režima Slobodana Miloševića, ovim je potvrdio analitičke stavove portala Ekran.ba. Dritan Abazović je nesumnjivo sluga velikosrpske politike.
Zanimljivo je da su Abazoviću u BiH paraobavještajni mediji i brojne javne ličnosti pravile promociju. To nije loše, budući da danas bez većih poteškoća možemo vidjeti ko je podržavao slugu velikosrpske policije i zaključivati o tome da li su i oni koji su ga podržavali u Sarajevu na istom zadatku na kojem je Abazović u Podgorici. Čitaoci to mogu i sami zaključiti.
Vlasijev stav je svakako mišljenje jednog od najboljih regionalnih analitičara, koje se sa velikom sigurnošću i povjerenjem može prihvatiti. Ako iko zna rukopis srbijanskim i ruskih obavještajnih agencija, onda je to Azem Vlasi. Kao takav teško da bi se mogao prevariti u nekome ko je očigledno marioneta velikosrpske politike u Crnoj Gori.

About Ekran

Check Also

Besramna Sabina Ćudić želi zatvoriti oči građanima BiH!

Sabina Ćudić je osudila pozivanje na pripremu za odbranu BiH koje je došlo iz SBiH. …