Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Sjajna vijest: američki Kongres usvojio zakonske odredbe protiv destabiliziranja BiH!

Sjajna vijest: američki Kongres usvojio zakonske odredbe protiv destabiliziranja BiH!

Podržavajući opstojnost i državnost BiH, politika SAD je donijela odluku predstavničkog doma američkog Kongresa koji je usvojio prijedlog Zakona o odrvraćanju destabilizirajućih akcija u BiH. Ovo je veoma značajan akt, koji nesumnjivo podržava i učvršćuje državnost BiH! Tako se po ko zna koji put potvrdilo da su SAD najveći prijatelj BiH!
Istovremeno dok SAD na najvišoj razini uspostavlja front protiv onih koji destabiliziraju našu zemlju, na UNSA, pod patronatom Kenana Filipovića i Murata Ramadanovića zvanog Šok, podržavaju se upravo oni koji aktivno rade na destabilizaciji BiH, oni koji su čak i nagrađeni od BiH neprijateljskih politika za ono što rade! Nije li krajnje vrijeme da se i subverzivnom djelovanju u BiH, na svim razinama, stane u kraj. Pravo mjesto sa počinjanjem takvih aktivnosti bio bi upravo UNSA!
Zakonska regulativa koju su donijele SAD sada daje optimizam onima koji istrajavaju na borbi za državnost naše zemlje. Sa takvim optimizmom stoga je neophodno krenuti u jasno diferenciranje od svega što je destruktivno po našu državu. Velika podrška SAD zahtijeva i angažman građana naše zemlje!

About Ekran

Check Also

izbori-bih-glasanje-izborni-zakon

Danas šutimo o izborima!

Dan je predizborne šutnje – danas šutimo o izborima! Nije li smiješno?!

Powered by keepvid themefull earn money