Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Bećirović kampanjom dokazao da je nesposoban, a medijskim istupom i da je bezobrazan i neodgojen!

Bećirović kampanjom dokazao da je nesposoban, a medijskim istupom i da je bezobrazan i neodgojen!

Mladomuslimanski socijaldemokrata i kandidat za Predsjedništvo BiH ispred “trojke“ Denis Bećirović, svojim je posljednjim medijskim istupom pokazao ne samo da je bezobrazan, nego i neodgojen! Napuštajući studio vjerovatno najglupljeg urednika u BiH Amira Zukića, Denis Bećirović je pokazao ne samo krajnje nepoštovanje spram građana BiH koji su očekivali njegovo obraćanje, nego i spram prisutnog Mirsada Hadžikadića, Bećirovićevog protukandidata na predstojećim izborima. U najmanju ruku bilo je neodgojeno reći da Hadžikadić nije kandidat dostojan poštovanja, ako ništa zbog toga jer su Hadžikadićeve profesionalne reference daleko iznad Bećirovićevih!
Bećirović je, kao i na nekim skupovima koje je održao proteklih dana, pokazao visok stupanj nervoze. Ova nervoza je uzrokovana suočavanjem da se nalazi pred izbornim debaklom, od kojeg ga niko i ništa ne može spasiti. Mladomuslimanski socijaldemokrata je pobjesnio jer Bakir Izetbegović smatra da nema potrebe da se suočava sa njim (zaista i nema potrebu, jer sigurno pobjeđuje), da bi već u narednom svom gestu, nipodaštavajući Hadžikadića, pokazao da je po manirima daleko ispod Izetbegovića. Izetbegović je najavio da neće doći, a Bećirović je došao da bi otišao! Uz to je nastojao uvrijediti protukandidata! Nije li to bijedno?!

About Ekran

Check Also

izbori-bih-glasanje-izborni-zakon

Danas šutimo o izborima!

Dan je predizborne šutnje – danas šutimo o izborima! Nije li smiješno?!

Powered by keepvid themefull earn money