Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Rezultat Marjanovićevog zgrtanja novca: testovi iz BiH se ne priznaju u Sloveniji!

Rezultat Marjanovićevog zgrtanja novca: testovi iz BiH se ne priznaju u Sloveniji!

Portal Ekran.ba je upozoravao da su inicijative za omogućavanje testiranja u privatnim poliklinikama, što nije slučaj u EU, veoma opasne za putovanje bh građana. Takvu kampanju je najglasnije vodio Damir Marjanović, nesumnjivo u cilju zgrtanja novca u svojoj privatnoj laboratoriji, koja danas radi testove na COVID-19 za bh građane. Naravno, budući da nemaju kvalitet koji je potreban za to, niti garancije za obavljeni posao, pokazalo se da testovi rađeni u privatnim laboratorijama, uključujući i Marjanovićevu, često nisu validni, a nerijetko su i falsificirani. Rezultat je da su iz EU, konkretno iz Slovenije, građanima BiH bili osporavani certifikati o testiranju na COVID-19.
Radi se lo klasičnom primjeru zgrtanja novca na račun građana, što Marjanoviću ni ranije nije bio problem u drugim oblicima, počev od nezakonitog zapošljavanja supruge, pa do otimanja budžetskog novca za fiktivne “znanstvene” projekte koji nikome ne trebaju, izuzev njemu samom! Rijetkim koji još uvijek imaju sumnje u Marjanovićevo subverzivno djelovanje u bh društvu, preporučujemo da se testiraju u njegovoim laboratoriju i zapute prema EU, tako će sami provjeriti validnost onoga što radi ovaj znanstveni cirkusant.

About Ekran

Check Also

Ima li simbolike: iste večeri kada je BiH dobila zeleno svjetlo za (pre)govore o pridruživanju EU, njena nogometna reprezentacija je na svom terenu savladana od Ukraine!

Euforija zbog otvaranja vrata BiH za (pre)govore koju je širila “trojka” bila je na svom …