Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Da podsjetimo: portal Ekran.ba je prije dvije godine tvrdio da u RS nema opozicije, danas su to utvrdili oni koji tajno prepisuju od nas!

Da podsjetimo: portal Ekran.ba je prije dvije godine tvrdio da u RS nema opozicije, danas su to utvrdili oni koji tajno prepisuju od nas!

Nije nikakva vijest, ali vrijedi podsjetiti: portal Ekran.ba je prije više od dvije godine, nakon nekoliko analiza, definitivno utvrdio da u RS nema opozicije, te da su Šarović, Borenović i slični likovi samo neostvareni Do-Doi, koji svoju šansu čekaju mjereći se sa Dodikom po stupnju četništva koje zastupaju i njeguju. Danas to tvrde svi sarajevski mediji (režimski i paraobavještajni), ne navodeći da je to portal Ekran.ba davno utvrdio.
Jednako smo rekli i za Stanivukovića i to u vremenu dok su mu sarajevski mahalaši, navučeni od paraobavještajnih medija čiji je daljinski upravljač u Beogradu, skandirali i aplaudirali po Baščaršiji! Danas je svima jasno da je Stanivuković samo umivena, nova verzija četnika u obliku fancy buntovnika na baterije, kojem je jedini problem što – ne može biti Dodik! Konačno, sarajevski mediji i mahalaši još nisu dobacili do toga da je Dodik, koliko god zlo bio, manje toksičan od “njegove opozicije“, koja u stvari nije nikakva opozicija, nego skupina džilkoša koja bi željela biti Do-Do umjesto Do-Doa!

About Ekran

Check Also

Besramna Sabina Ćudić želi zatvoriti oči građanima BiH!

Sabina Ćudić je osudila pozivanje na pripremu za odbranu BiH koje je došlo iz SBiH. …