Home / VIJESTI / BOSNA I HERCEGOVINA / Građani Srbije imaju izbor između četiri vakcine, građani BiH imaju samo – Ankicu Gudeljević

Građani Srbije imaju izbor između četiri vakcine, građani BiH imaju samo – Ankicu Gudeljević

U Srbiji građani imaju mogućnost izbora između četiri vakcine. Građani BiH nemaju nikakav izbor, njihov izbor je – Ankica Gudeljević. Sve je očiglednije da su građani BiH taoci VM i Ankice Gudeljević. Kroz neprovođenje vakcinacije, putem Ankice Gudeljević HDZ i SNSD žele pokazati da je BiH kao država za građane nepotrebna.
Kroz ovu suludu političku akciju, nacionalističke stranke izlažu građane smrtnoj opasnosti. Nema sumnje, Gudeljević je odgovorna za to! Nije li krajnje vrijeme da ova besprizorna ministrica bude stavljena pred odgovornost za opasnost kojoj izlaže sve građane naše države.
Portal Ekran.ba je već nakon postavljenja bizarne ministrice, upozoravao da se radi o ekstremno nesposobnoj osobi, koja je i vlastitu firmu u Austriji upropastila. Već tada smo upozoravali da postavljanje takve osobe na državnu funkciju, ne može drugo značiti do opstrukciju države. Na žalost, danas se to u potpunosti potvrđuje.

About Ekran

Check Also

forto

Bezgranična nesposobnost Fortine vlade: obustavljeno revakcinisanje!

Revakcinisanja neće biti do daljnjeg! Odnosno, do dolaska vakcina, a kada će vakcine doći, nije …

Powered by keepvid themefull earn money